Echt opvallen doe je met drone beelden. Hoogtefotografie of video vanuit de lucht: op plekken waar geen camera kan komen creëert de drone vele nieuwe en spannende mogelijkheden voor ons.

Alles kan er anders uit zien vanuit de lucht, en dat trekt de aandacht. Een lege bouwplaats met enkel de heipalen die uit de grond steken, geven van bovenaf gezien met het juiste licht opeens spannende abstracte vormen. Of misschien zie je jouw object met zijn structuren en zijn ligging in een betere context vanaf grote hoogte.

Er kunnen veel voorbeelden genoemd worden, maar het staat vast dat de drone met zijn hoogtefotografie of video altijd zorgt voor iets spectaculairs, wat het onderwerp of de opdracht ook is.

Professionele Drone piloot

Met een drone vliegen is specialisten werk waarin veiligheid centraal staat. Daarom ben ik in het bezit van mijn A1-A3 met aanvullend A2 drone certificaat. Nadat ik van te voren een checklist heb doorlopen, de locatie heb gecheckt, kan ik veilig en verantwoord opstijgen met mijn DJI Mavic Pro 2.

Alles voor een zorgeloos en indrukwekkend eindresultaat.

Unieke hoogtefotografie

Elke opdracht en locatie is anders dus iedere vlucht vraagt ook om een eigen aanpak. Zoek jij een professionele drone piloot die jouw visie tot leven kan brengen? Laten we dan een kop koffie drinken met elkaar.

Graag denk ik samen met jou je plan uit, om tot die serie indrukwekkende drone beelden te komen. Liever eerst telefonisch kennismaken? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

HELLO THERE, INTERESTED?!

Heb ik je interesse weten te wekken en heb je vragen? Mail me via onderstaande button.

NIEUWSGIERIG NAAR BO EN ZIJN PASSIE?