EERSTE BLOG + VIDEO INTRODUCTIE

vallei met waterval
Vrij werk: deze mooie vallei lag in het nationaal reservaat Phong Nha, Vietnam.

Toen ik begon met het opzetten van deze nieuwe blogpagina, had ik niet verwacht dat mijn eerste blogpost midden in het nieuwe Corona tijdperk zou vallen. Niet dat dat veel uitmaakt, maar de nieuwe omstandigheden hebben, net zoals bij velen, ook bij mij gezorgd voor nieuwe ontwikkelingen. Dat is soms wel goed, zeker voor mij, maar daar kom ik straks op terug.

Laat ik beginnen bij het begin van dit nieuwe blog avontuur! Want het idee om te gaan schrijven, ontstond tijdens mijn trip in Azië afgelopen januari, waar ik elke dag een reisverslag bij hield. Het doel van dit verslag was om vooral een goede geheugensteun te zijn. Met zoveel mooie indrukken zou iedere reisdag langzaam verdrongen worden door de volgende en dat was niet acceptabel. Tijdens het schrijven van deze korte blogs, lukte het me veel beter om te beseffen hoeveel dingen je eigenlijk beleefde en zag op zo’n dag. Dat de mensen thuis er ook van bleken te genieten, sterkte me in het idee dat ik me soms dus beter uitdruk in tekst dan in spraak. MIJN TE GEKKE REIS OP POLARSTEPS

dak terras hotel zwembad
Vrij werk: ook op vakantie schiet ik graag architectuur. Phnom Penh, Cambodja.

Vandaar dat een blogpagina perfect is om wat meer van mijzelf en mijn werk te laten zien, iets waar ik niet altijd even goed in ben. Tegen de mensen die ik portretteer grap ik vaak dat ik het zelf ook niet prettig vind om op de foto te gaan en dat ik daarom maar áchter de camera ben gaan staan. Niet helemaal waar natuurlijk, maar wel een voordeel. Daarom gaat dit dus een pagina worden waarop ik schrijf over mijn vrije werk, de technische kant van mijn foto’s belicht en nieuwe video’s deel. En dat laatste is zeker een product wat ontstaan is in de afgelopen hectische maanden.

camera op tafel
Mijn Sony A7rlll, met Canon 24mm Tilt Shift lens.

Want voor het fotograferen gebruik ik een camera die ook nog eens waanzinnige video schiet. Samen met mijn fotografen oog en de opgedane ervaringen tijdens mijn Audio-Visuele opleiding een prima combinatie. Benieuwd naar het resultaat?

 

MIJN NIEUWE YOUTUBE KANAAL

 

Neem even een kijkje op mijn Youtube kanaal en laat me weten wat je er van vindt. Kan ik je ergens mee helpen of heb je nog vragen, let me know!